*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Snoeihard

verhalen

Jens Lapidus Taal: Nederlands

Paperback

€ 10,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

De verhalen in Snoeihard zijn tragisch, meeslepend, maar ook geestig en spelen zich af in een schimmige wereld vol grote ego s, te veel wapens en een onstilbare honger naar snel geld. We lezen over oude bekenden uit de Stockholm-trilogie, maar zoomen ook in op momenten uit het leven van advocaten en slachtoffers. De stijl en sfeer zijn onmiskenbaar Lapidus: rauw, snel, pulserend, boeiend en hypnotiserend. Ook de morele aspecten van misdaad komen aan bod. Hoe verantwoordt een strafrechtadvocaat het verdedigen van iemand die gruwelijke daden op zijn geweten heeft, zoals kindermishandeling of moord? Hoe vind je je plaats weer in de maatschappij als je na tien jaar vrijkomt uit de gevangenis? En hoe ga je ermee om als er een familielid achter de tralies zit?
ISBN
9789400503359
Vorm
Paperback
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
09-01-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
164 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris