*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Advocaat van de duivel, luisterboek, 6 CD's

6 CD Luisterboek

John Grisham Taal: Nederlands

AVM

€ 19,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Zonder het te weten wordt Mitchell McDeere, Briljant rechtenstudent met arme ouders, al geruime tijd in de gaten gehouden. Zodra hij afstudeert, biedt het prestigieuze juristenkantoor Bendini, Lambert&Locke hem niet alleen een zeer aantrekkelijke baan aan, maar het overlaat de net getrouwde Mitchell ook nog eens met een vorstelijk salaris, een schitterende auto, een prachtig huis met een zeer lage hypotheek en talrijke bonussen. Niets laat het kantoor onbeproefd om het de uitverkoren nieuwe werknemer naar de zin te maken. Er moet natuurlijk wel wat tegenover staan: absolute loyaliteit, een negentigurige werkweek en haast onhaalbare resultaten. Na verloop van tijd begint Mitchell zich ongemakkelijk te voelen in het strakke keurlijf van zijn werkgever. Wat gaat er schuil achter de respectabele façade van het kantoor en wat speelt zich af op de ontoegankelijke bovenste verdieping? Als Mitchell dan ook nog ontdekt dat geen enkele medewerker ooit de zaak verlaten heeft-tenzij horizontaal-, zien Mitchell en zijn inmiddels wanhopige vrouw Abby maar een manier om hun vrijheid terug te krijgen... Dit is het eerste boek van bestseller auteur John Grisham. En hij werd er op slag wereldberoemd mee. Op dit luisterboek is de verkorte tekst te beluisteren, wat een scherpe en snelle verhaallijn oplevert. Advocaat van de duivel wordt voorgelezen door Lex Lammen. Lex Lammen (1938) is historicus en presentator. Jarenlang presenteerde hij het KRO jazzprogramma Jazzconnection. Verder maakte hij programma' als Nine o'clock jazz, Adres onbekend en Tombola. Hij voorzag menig historisch Tv-programma van commentaar en presenteerde verschillende jazzfestivals. Hij speelde met saxofonist en klarinettist Ad van der Hoed, saxofonist en cabaretier Clous van Mechelen, zanger Georgie Fame en vele anderen.
ISBN
9789054446002
Vorm
AVM
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
Druk
3e
Verschenen
01-07-2004
Taal
Nederlands
Pagina's
143 pp.
Genre
Mediadragers
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris