*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Anam Cara

ebook

mystiek uit de Keltische wereld

John O'Donohue Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

Anam Cara

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In 'Anam Cara' (wat zielsvriend betekent) neemt de Ierse dichter, priester en filosoof John O'Donohue u mee op reis naar het 'Eiland van heiligen en geleerden', waar zij hun eigen Anam Cara zullen ontdekken.
Hij onderzoekt een wereld waarin alles is vervuld van goddelijkheid: de rivieren, de heuvels, de zee en de lucht, de dieren en de planten. In een combinatie van filosofie, onderricht en spiritueel inzicht introduceert O'Donohue de spirituele nalatenschap van de oude Kelten. Hij voert zijn lezers naar een plaats waar de schikgodinnen niet worden gevreesd, waar Gods gepassioneerde kant wordt verheerlijkt en waar de mysteries van het dagelijks leven worden gevierd.

De cycli van leven en natuur naspeurend, put dit inspirerende boek uit de heilige wateren van Ierlands spirituele nalatenschap - van de Kelten en hun druïden, van de 'imbas' (sagen) van de rondzwervende barden en van de gewijde bronnen van de christelijke kloosters. O'Donohue onthult geheimen die ons opnieuw in verbinding brengen met de wereld om ons heen en de schatten in onze eigen ziel.

ISBN
9789025910303
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Have, Ten
Druk
1e
Verschenen
06-04-2021
Taal
Nederlands
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris