De kunst van het koken

hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen

Gebonden

€ 44,95

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. 'De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times'
ISBN
9789021558677
Vorm
Gebonden
Uitgever
Kosmos Uitgevers
Druk
16e
Verschenen
14-10-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
960 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris