Ik fiets door

ebook
Juliana Buhring Taal: Nederlands

ebook

€ 9,99

Ik fiets door

ebook

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

‘Ik fiets door’(This Road I Ride) is het bijzondere verhaal van Juliana Buhring. Een verhaal over rouw, doorzettingsvermogen, passie en overwinning. Eerder schreef ze samen met haar twee zusjes het boek ‘Kinderen van de hemel’(Children of God) over opgroeien binnen een sekte.

Na de dood van haar geliefde raakte Juliana Buhring in een depressie. Een gezamenlijke kennis stelde voor ter nagedachtenis een fietstocht door Canada te organiseren. Dat idee ontstak een vonk in Juliana – en acht maanden later begon ze aan een recordpoging om als eerste vrouw de wereld rond te fietsen. 152 dagen en 26.000 kilometer later eindigde ze terug bij de startlijn – en de belevenissen onderweg, de tijd die ze gedwongen was alleen door te brengen, maakten van haar een ander persoon.
Juliana Buhring is nog altijd de wereldrecordhouder ‘vrouw die in haar eentje de wereld rondfietst’, volgens het Guiness Book of World Records ‘Een boeiend portret van een vrouw die op een persoonlijke missie ging om de zin van haar leven te ontdekken. Diepgravend en boeiend.’ Kirkus Reviews
ISBN
9789026141935
Verschenen
21-07-2017
Bindwijze
ebook
Pagina's
169 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Vertaler
Ineke Bronswijk
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris