Bone 1 Weg uit Boneville

Justine Smith Taal: Nederlands

Gebonden

€ 19,95

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

nadat ze uit Boneville zijn verjaagd, raken de drie neven – Fone Bone, Phoney Bone en Smiley Bone – verdwaald in de woestijn. Ze weten niet meer waar ze zitten en dan worden ze door een sprinkhanenzwerm uit elkaar gedreven. Ze komen, ieder voor zich, terecht in een verscholen vallei vol wonderlijke en verschrikkelijke wezens. De neven vinden elkaar terug en ze gaan aan de slag op de boerderij van de taaie oma ben en haar klein- dochter Thorn. Maar de Bones weten niet welk gevaar er dreigt, kwade krachten zweren samen tegen hen. Hun avontuur is nog maar net begonnen!

Bone is een van de grootste stripgeschiedenissen van het afgelopen decennium. Al meer dan twee miljoen lezers maakten kennis met Phoney Bone, Smiley Bone en Fone Bone. De drie neven Bone worden uit hun stad Boneville verjaagd. Ze komen terecht in een vallei waar ze achterna gezeten worden door ratachtige monsters en af en toe duikt een rode draak op. Kunnen ze de weg naar huis nog wel vinden?

Tekenaar en schrijver Jeff Smith combineert in Bone avontuur en humor; het is Donald Duck en The Lord of the rings. Smith is sinds de verschijning van de serie, aanvankelijk in zwart-wit, in bijna alle landen waar de serie verscheen onderscheiden.
ISBN
9789058853929
Verschenen
01-11-2008
Bindwijze
Gebonden
Pagina's
140 pagina's
Druk
2e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Gert Jan Pos
Formaat
24,2 cm x 17 cm x 1,5 cm
Gewicht
559 gram
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks3 : libris