Werkboek moderne uurhoekastrologie

de toepassing van deze oude voorspeltechniek in de politiek en in de wereld, inclusief de terreuraanslagen in Amerika

K.M. Hamaker-Zondag Taal: Nederlands

Paperback

€ 21,00

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Werkboek moderne uurhoekastrologie

Paperback

€ 21,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Uurhoekastrologie is een vorm van astrologie waarmee je aan de hand van een reeks duidelijke duidingsregels horoscopen van gebeurtenissen en vragen kunt duiden. Deze tak van de astrologie blijkt een belangrijk instrument te zijn om politieke en historische gebeurtenissen te kunnen begrijpen en nieuwe ontwikkelingen te kunnen voorspellen. Ook belangrijke en indrukwekkende gebeurtenissen zoals rampen, ongelukken, oorlogen kunnen ermee geanalyseerd worden, en op basis van landenhoroscopen kun je ontwikkelingen binnen het betreffende land voorzien en globaal voorspellen.
Karen laat aan de hand van een aantal belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in de afgelopen decennia zien hoe je de uurhoekastrologie kunt toepassen en hoe fascinerend deze techniek is en illustreert alles aan de hand van veel horoscopen. Er zijn hoofdstukken gewijd aan onder meer de kernramp in Tsjernobyl, de vliegramp in de Bijlmer, de aardbeving van Kobe, de Golfoorlog, Rusland en het G.O.S., Israël en de PLO, de horoscoop van het Verenigde Duitsland, de Navo contra Milosevic, en een indringende analyse van de horoscopen die samenhangen met de recente aanslag op het WTC in New York van 11 september 2001.
Tot nu toe was er geen enkel boek over deze belangwekkende toepassing van de uurhoekastrologie; een múst voor astrologen.
ISBN
9789074899796
Vorm
Paperback
Uitgever
Symbolon
Druk
1e
Verschenen
04-10-2007
Taal
Nederlands
Pagina's
280 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris