Jullie moeten het zelf doen!

meer overzicht van de spiritualiteit in Nederland

Karel Wellinghoff Taal: Nederlands

Paperback

€ 18,95

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Jullie moeten het zelf doen!

Paperback

€ 18,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

'Dit boek is een overzicht van de spiritualiteit in Nederland. Net als in zijn vorige boek, Mijn God, dit is het doel! heeft de schrijver een aantal groepen onderzocht en mensen benaderd die, in hun zoektocht naar verlichting, hun 'weg naar huis' hebben gevonden. Niet dat zij plotseling andere mensen werden, maar wel dat hun innerlijk leven er een aantal verdiepingen heeft bij gekregen. Hoe verschillend hun wegen ook zijn, allen zijn doordrongen van een diep besef van eenheid en harmonie. Hun getuigenis daarvan treedt meestal ongedwongen naar buiten, niet omdat zijzelf zo nodig de wereld willen hervormen, maar door 'gewoon' zichzelf te zijn, in vrede en harmonie te leven voorbij de grenzen van het gewoontedenken van wetenschap en religie.

Over het eerder verschenen boek 'Mijn God, dit is het doel', van dezelfde auteur, schreef Aat de Kwant in het tijdschrift Reflectie:

'Karel Wellinghoff is erin geslaagd een boeiend standaardwerk samen te stellen waarin hij de belangrijkste spirituele groepen en leraren beschrijft.'

ISBN
9789461538161
Vorm
Paperback
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
02-12-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
248 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris