Gebroken

ebook

Tijdens een lange, hete zomer wordt de vriendschap tussen drie vriendinnen zwaar op de proef gesteld

Kate Hamer Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

Gebroken

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

‘Een boek dat je niet kunt wegleggen. Prachtig geschreven en onvoorspelbaar, ikmoest mezelf tegenhouden om niet naar het eind te racen.’ Rosamund Lupton, auteur van Zusje en Drie uur

‘Fascinerend, heerlijk duister, je moet doorlezen – en de complexe en lastige band tussen vrienden is zo goed beschreven. Kate Hamer is geweldig.’ Lucy Foley, auteur van De jachtpartij

Phoebe staat op de Pulteney-brug. Haar panty is stuk, een van haar schoenen isweg. Zeziet het nog voor zich, het verwrongen metaal, het bloed overal op de muur. Ze loopt weg, haar hoofd gebogen om niet herkend te worden. ‘Gedachten zijn slechts gedachten,’ zeiden ze. Maar ze hadden geen gelijk.

Als mooie, jonge vrouw is Phoebe gewend overal mee weg te komen. Vooral mannen windt ze om haar vinger. Met haar twee vriendinnen, Orla en Grace, heeft ze een hechte vriendschap. Orla is idolaat van Phoebe, en heeft alles voor haar over. Grace ismet haar zestien jaar de jongste maar ook de verstandigste. Alle drie hebben ze een complexe relatie met hun moeder – en met elkaar.

Gebroken vertelt het angstaanjagende verhaal van een lange, hete zomerwaarin de grenzen van hun vriendschap zwaar op de proef worden gesteld.

ISBN
9789402315189
Verschenen
08-09-2020
Bindwijze
ebook EPUB
Pagina's
324 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Mariëtte van Gelder
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris