*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Een zomer aan zee

ebook

Kan een vakantieliefde de ware zijn?

Katie Fforde Taal: Nederlands

ebook

€ 11,99

Een zomer aan zee

ebook

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Perfect voor een heerlijk luie zondagmiddag: de ruige kust van Schotland, een onafhankelijke vrouw, een aantrekkelijke arts… Wat wil je nog meer?

Emily is heel tevreden met haar leven: ze is een gelukkige single en heeft een baan waar ze dol op is. Toch wil ze eigenlijk wel eens iets anders, dus als haar vriendin Rebecca haar vraagt of ze het leuk zou vinden om een zomer als kok op een restaurantboot te werken, hoeft ze niet lang na te denken. Ze pakt haar spullen en reist af naar Schotland.

Bij aankomst blijkt dat het leven meer voor Emily in petto heeft dan alleen maar zon, zee en strand. Rebecca is hoogzwanger en laat met liefde alles aan Emily over, Emily’s assistent op de boot loopt constant te mokken omdat ze vindt dat zíj en niet Emily tot kok gepromoveerd had moeten worden. En dan is er ook nog Alasdair, de knappe dokter van het dorp. Emily doet er alles aan om hem te negeren: zijn aantrekkelijke uiterlijk, zijn leuke lach, zijn zorgzame karakter… Want als ze daar allemaal aan toe zou geven, zou ze echt nooit meer terug willen naar haar oude leven. En dat wil ze wel. Toch…?


De pers over Een zomer aan zee

‘Een verrukkelijk boek.’ Sunday Express

‘Een zalig boek van de koningin van de eigentijdse romantiek… Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, familie en moderne problemen.’ The Lady

ISBN
9789402307313
Vorm
ebook
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
23-01-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
257 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris