Selection-serie

ebook

De prinses, De kroon, De koningin & de favoriet, Lang & gelukkig

Kiera Cass Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 17,99

Selection-serie

ebook EPUB

€ 17,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

<>Vier delen van Kiera Cass’ internationale bestsellertrilogie Selection in één e-book!

De prinses
Twintig jaar geleden deed America Singer mee aan de Selectie en wist ze prins Maxons hart te veroveren. Nu is het de beurt aan prinses Eadlyn om haar eigen Selectie te houden. Eadlyn verwacht niet dat het voor haar even sprookjesachtig zal zijn als het liefdesverhaal van haar ouders. Maar als de strijd om haar hart losbarst, zou ze er wel eens achter kunnen komen dat haar eigen geluk niet zo ver weg is als ze altijd dacht.

De kroon
Twintig jaar zijn verstreken sinds America Singer en prins Maxon verliefd werden. Nu is hun dochter Eadlyn de eerste prinses die haar eigen Selectie houdt.

Eadlyn had niet gedacht dat ze een partner zou vinden tussen de 35 kandidaten, laat staan haar ware liefde. Maar soms word je verrast door je eigen hart, en nu moet Eadlyn een nog moeilijker en belangrijker keuze maken dan ze ooit voor mogelijk had gehouden.

De koningin & De favoriet
Voordat America's verhaal begon, kwam een ander meisje naar het paleis om te strijden om de hand van een andere prins. In De koningin volgen we prins Maxons moeder, Amberly.
Marlee Tames deed mee aan de Selectie om prins Maxons hart te winnen, maar haar eigen hart had andere ideeën. De favoriet vertelt het verhaal van de geheime liefde tussen Marlee en lijfwacht Carter.

Lang & gelukkig
Deze bundel bevat de vier Selection-novelles: De prinsDe lijfwachtDe koningin en De favoriet, plus nog niet eerder uitgegeven bonusmateriaal. Het is een echt collector's item voor de fans, met een kaart en illustraties in het binnenwerk.

Het verhaal van De prins opent de week voor de Selectie begint en volgt Maxon tot aan de eerste dag van de competitie. De lijfwacht beschrijft Aspens tot nu toe nog onbekende leven binnen de paleismuren. In De koningin strijdt Amberly, de moeder van prins Maxon, om de hand van haar prins. De favoriet vertelt het verhaal van de liefde tussen Marlee en lijfwacht Carter.

 

ISBN
9789000379392
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Van Goor
Druk
1e
Verschenen
03-05-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
1000 pp.
Genre
Fictie 15+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris