Moordsele

ebook
Koen D'haene Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

Moordsele

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Moordsele is geen gewoon toneelstuk, maar een toneelthriller waarin het publiek op het eind zelf op zoek kan gaan naar de dader... Een heus moordspel, kortom!

Het stuk werd oorspronkelijk opgevoerd op 5 en 6 mei 2018 tijdens Theater Lokaal, een theater-wandeling in het centrum van Moorsele. Zes amateurgezelschappen speelden een scène op een gelegenheidslocatie, de slotscène werd opgevoerd voor het voltallige publiek in de theaterzaal van OC De Stekke. Philip Strobbe was regisseur. Moordsele kan zonder veel aanpassingen ook worden opgevoerd als zaalvoorstelling. Enkele kleine knipoogjes en verwijzingen naar plaatselijke figuren of bijzonderheden zijn makkelijk aanpasbaar en kunnen voor couleur locale zorgen.

In dit spannende misdaadverhaal, geschikt voor de hele familie, onderzoekt het publiek samen met de inspecteurs de moord op de 26-jarige Marthe Verzele. Haar lijk werd aangetroffen bij de inkomdeur van de kerk, in een plas bloed... Op haar voorhoofd was met een stift 'Te solvere super eam' geschreven: 'Lossen jullie het nu maar op!'

ISBN
9781386517375
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
vzw de Scriptomanen
Verschenen
26-05-2018
Taal
Nederlands
Genre
Mediadragers
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris