Een klein geluk

ebook
Kristen Heitzmann Serie: Land van de gouden rivieren | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 12,99

Een klein geluk

ebook EPUB

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In Een klein geluk van Kristen Heitzmann sleept het adembenemende liefdesverhaal van Desi en Remy je verder mee. Terug naar het prachtige Colorado in de negentiende eeuw, waar Desi probeert in het reine te komen met het fatale schot dat ze enkele maanden eerder moest lossen. Het valt Desi bepaald niet makkelijk om te voldoen aan wat er van haar wordt verwacht als getrouwde vrouw. Maar dat weerhoudt haar er niet van om te doen wat juist is, ook al staat haar kersverse echtgenoot niet altijd achter haar daden.

Remy wordt ondertussen geteisterd door schuldgevoelens en twijfelt aan de keuzes die hij heeft gemaakt. Als er een kans komt om zaken recht te zetten, grijpt hij die met beide handen aan. Maar wat als dit te veel van hem vergt?

Een klein geluk is het derde deel Kristen Heitzmanns serie Het land van de gouden rivieren. Het volgt op Bruid van de bergen en De heer uit het zuiden.

Een dikke vierhonderd paginas smullen van een romantisch verhaal dat geen moment flauw of zoetig wordt. Nederlands Dagblad over Bruid van de bergen

ISBN
9789029729369
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
Druk
1e
Verschenen
21-04-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
344 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris