Een hele bevalling

ebook

Verhalen van een verloskundige

Leah Hazard Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 13,99

Een hele bevalling

ebook EPUB

€ 13,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

<>'Ik heb van elk woord genoten.' Sun

Verloskundigen zijn er voor ons op enkele van de meest uitdagende, bekrachtigende en bepalende momenten van ons leven. Van hartverscheurend verdriet tot de pure vreugde om een pasgeboren baby, verloskundige Leah Hazard heeft het allemaal gezien. Maar het leven aan de frontlinie van de geboortezorg is extremer dan je je ooit zou kunnen voorstellen.

Leah studeerde ooit aan Harvard, werkte bij de televisie en besloot na haar eigen bevalling eerst doula en daarna verloskundige te worden. Ontroerend en meeslepend, grappig en verrassend: in Een hele bevalling leven we mee met haar en alle zwangere vrouwen die hun lot en het lot van hun baby in haar handen leggen.

Leah Hazard (1978) is een verloskundige die opgroeide in de Verenigde Staten. Ze studeerde aan Harvard, verhuisde naar Schotland en maakte carrière in de televisiewereld. Na de geboorte van haar eerste dochter besloot ze doula te worden, na de geboorte van haar tweede dochter maakte ze de sprong naar verloskunde.

'Een "liefdesbrief" aan verloskundigen overal – het brengt de kraamafdeling tot leven in al zijn grimmige, humoristische en ontroerende glorie.' Telegraph
'Ontzettend hartverwarmende en ontroerende geboorteverhalen.' Daily Express
'Krachtig.' Sun on Sunday

ISBN
9789000375646
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Spectrum
Druk
1e
Verschenen
14-01-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
304 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris