Mijn supergenen

opkomst van de huis-tuin-en-keukengenetica

Lone Frank Taal: Nederlands

Paperback

€ 22,50

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

In Mijn supergenen duikt neurobiologe en wetenschapsjournalist Lone Frank in de wereld van de persoonlijke genetica. Aan de hand van gesprekken met gerenommeerde wetenschappers en vooruitstrevende ondernemers concludeert ze dat de genetica op het punt staat om onze levens ingrijpend te veranderen.

Ze besluit het in levenden lijve te ondervinden en laat haar volledige genetische opmaak in kaart brengen. Een commercieel bedrijf doet voorspellingen over haar kans op borstkanker, overgewicht en depressiviteit. Ze vraagt een genetische datingsite om uit te rekenen met wie ze beter een kind kan krijgen: haar huidige vriend of haar collega. Ze traceert haar genetische afkomst en ziet hoe verschillende genetische stromen, verdeeld over honderden jaren en vele continenten, in haar samenkomen.

Door grondige wetenschappelijk kennis te combineren met persoonlijke ervaringen als consument en proefpersoon creëert Frank, auteur van De vijfde revolutie, een uniek en pakkend beeld van de toekomst van de genetica.
ISBN
9789490574154
Verschenen
01-06-2011
Bindwijze
Paperback
Pagina's
334 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Kor de Vries
Formaat
21,1 cm x 14,6 cm x 2,1 cm
Gewicht
483 gram
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks3 : libris