*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

De Confetti Company

De Confetti Company

luisterboek

Warme Cultuurmakers in Coole Tijden

Luc van Bussel ; Paul Geraeds Taal: Nederlands

Luisterboek MP3

€ 14,99

Dit artikel is niet verkrijgbaar

'Managementcultuurboek van Nutopia'

Het meest complete Managementcultuurboek van deze tijd? De Confetti Company is een uniek boek gevuld met de cultuurvisie van veertien topbestuurders. Het boek is een inspiratieboek voor ondernemers & bestuurders van bedrijven, organisaties, instellingen en (semi)publieke overheden. De persoonlijke cultuurvisie van de auteur maakt het boek verhalend, vlot en geestig. Luc van Bussel is een verhalenverteller met een indringende boodschap over empathie en bedrijfswarmte. Paul Geraeds geeft de lezer een ongekende inkijk in de belevingswereld van elf topbestuurders. Niet eerder kwamen zoveel topbestuurders bij elkaar over het onderwerp bedrijfscultuur. Het boek is een historische en wetenschappelijke verzameling van twaalf onderscheidende bedrijfsculturen die zorgdragen voor het werkgeluk van vele duizenden medewerkers, gasten en klanten. Gerard van Vliet, directeur van de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren, bracht alles samen naar de kern van de zaak en de vitale cultuurrol van bestuurders & toezichthouders in de huidige samenleving.

Het boek is een warmtebron: een meeslepend, indringend, verhelderend en compleet Managementcultuurboek over de nieuwe bedrijfswarmte.
ISBN
9789462551626
Vorm
Luisterboek MP3
Uitgever
Bookora
Verschenen
10-09-2019
Taal
Nederlands
Genre
Biografieën
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris