Maan

ebook
Lucinda Riley Serie: De zeven zussen (5) | Taal: Nederlands

ebook

€ 11,99

Maan

ebook

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In Maan, het vijfde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertrekt Tiggy DAplièse na de dood van haar vader naar de afgelegen bossen van Schotland om daar te doen wat ze het liefste doet: werken met dieren. Ze komt terecht op het landgoed van de intrigerende maar moeilijk te doorgronden Charlie Kinnaird.

Op het landgoed leert Tiggy de oude Chilly kennen, die haar vertelt dat ze een speciale gave heeft en dat het lot bepaald heeft dat hij haar op het pad van haar verleden zal brengen. Hij stuurt haar naar het Spaanse Granada om daar het spoor van de zigeunergemeenschap van Sacromonte te volgen. Wat is haar connectie met de fenomenale flamencodanseres La Candela?

Langzaamaan ontrafelt Tiggy haar exotische maar gecompliceerde verleden. Tegelijkertijd krijgt ze de kans haar eigen bijzondere gave steeds verder te ontwikkelen. Maar wanneer het lot een onverwachte wending neemt, zal ze moeten beslissen of ze in Granada blijft, of teruggaat naar Kinnaird, en Charlie

Maan is het vijfde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk! Margriet

Leest als een trein. Libelle

ISBN
9789401610490
Vorm
ebook
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
Druk
1e
Verschenen
07-01-2019
Taal
Nederlands
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris