Schaduw

ebook
Lucinda Riley Serie: De zeven zussen (3) | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

Schaduw

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In Schaduw, het derde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, staat Star D'Aplièse op een keerpunt in haar leven. Na de dood van haar vader heeft ook zij, net als haar zussen, de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar haar afkomst. Er is alleen één ding dat haar tegenhoudt: haar zusje CeCe, met wie ze alles deelt. Als ze uiteindelijk met lichte tegenzin naar Londen vertrekt, gaat een nieuwe wereld voor haar open.

Star ontdekt het bestaan Flore MacNichol, een onafhankelijke, geëmancipeerde vrouw die honderd jaar geleden leefde en die na haar jeugd op het Engelse platteland naar het bruisende Londen vertrok. Ze maakte daar kennis met nieuwe idealen en tradities en vond de ruimte om haar identiteit te ontplooien. Zal Star in Londen eenzelfde transformatie doormaken en eindelijk uit de schaduw van haar zusje kunnen stappen?

Schaduw is het derde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk! Margriet

Leest als een trein. Libelle

ISBN
9789401608725
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
Druk
1e
Verschenen
11-04-2018
Taal
Nederlands
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris