Storm

ebook
Lucinda Riley Serie: De zeven zussen (2) | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

Storm

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In Storm, het tweede deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, is de zeilvakantie van Ally D'Aplièse bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van haar vader. Zo snel als ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen hun vaders testament te openen. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze opdracht: ze moeten op zoek naar hun ware afkomst.

Na een traumatische ervaring op zee keert Ally kort daarna de zeilwereld de rug toe en besluit ze haar vaders opdracht uit te voeren. Het voert haar naar Noorwegen, naar de onbekende zangeres Anna Landvik, die honderd jaar eerder als eerste het stuk 'Peer Gynt' van Grieg opvoerde. Hoe meer Ally over haar verleden te weten komt, hoe meer vragen er ontstaan. Wat probeert haar vader haar duidelijk te maken? En wie was hij echt?

Storm is het tweede deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk! Margriet

Leest als een trein. Libelle

ISBN
9789401608305
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
Druk
1e
Verschenen
25-01-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
488 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris