Van clicker tot gehoorzame hond

M. Dejong ; E. Sannen Serie: Over Dieren (143) | Taal: Nederlands

Paperback

€ 9,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Van clicker tot gehoorzame hond

Paperback

€ 9,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

De clickermethode als leuke en hondvriendelijke hondentrainingsmethode wint terrein. In dit boek wordt eerst de geschiedenis verteld van deze positieve methode. In 1963 is de basis voor deze methode gelegd bij het trainen van dolfijnen. In de jaren negentig van de vorige eeuw is de clickermethode met succes in West-Europa ge?ntroduceerd.

Stap voor stap wordt aangegeven hoe men de training kan starten, welke leermethodes er bestaan binnen de clickermethode en welke effecten de clicker kan hebben op het gedrag van uw hond. Zeer uitgebreid worden allerlei trainingsoefeningen besproken. Voor degenen die nog nooit van deze methode hebben gehoord, is dit boek een aanrader. Alle voorkomende problemen bij het opvoeden en trainen van de hond komen aan bod en voor alle situaties kan de clickermethode uitkomst bieden. Voorwaarde is geduld en plezier hebben in deze trainingsmethode!
De auteurs, beiden hondentrainers en gedragsdeskundigen geven heel helder uitleg over deze hondentrainingsmethode die uitgaat van positief belonen door geconditioneerd bekrachtigen van bepaalde gedragingen van de hond.
ISBN
9789058211507
Genre
Verschenen
01-01-2002
Bindwijze
Paperback
Pagina's
64 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Formaat
21,2 cm x 15,1 cm x 0,5 cm
Gewicht
203 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris