Brzo Wetgeving & relevante documentatie

editie 2018

Paperback

€ 73,73

Afwijkende levertijd: 10 - 12 werkdagen.
Brzo Wetgeving & relevante documentatie

Paperback

€ 73,73

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Er is voortdurende aandacht voor risicovolle bedrijven, ook wel Brzo (Besluit risico zware ongevallen) bedrijven genaamd. Werken met gevaarlijke stoffen brengt risico's met zich mee. Om de veiligheid van burgers, omgeving en medewerkers van Brzo-bedrijven te borgen is duidelijke wet- en regelgeving, verantwoordelijke uitvoering en adequaat toezicht en handhaving vereist.

Het boek Brzo Wetgeving & relevante documentatie bevat alle relevante wet- en regelgeving die benodigd is voor iedereen die werkzaam is op het terrein van Brzo 2015: Brzo-bedrijven, vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, (bedrijf)juristen, advocaten en rechters. Tevens is allerhande relevante documentatie, waaronder jurisprudentie, in dit boek opgenomen als extra hulpmiddel in de dagelijkse praktijk.

Brzo Wetgeving & relevante documentatie biedt degenen die te maken hebben met de praktijk van Brzo 2015 een helder, overzichtelijk en onmisbaar naslagwerk. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen.
ISBN
9789012401845
Genre
Verschenen
23-03-2018
Bindwijze
Paperback
Pagina's
354 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Redacteur
M.G.J. Maas-Cooymans ; J Barensen
Formaat
20,5 cm x 14,5 cm x 1,1 cm
Gewicht
286 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris