M.J. Arlidge introductie bundel (2-in-1)

Ontdek nu supergoedkoop de eerste twee thrillers met Helen Grace in de hoofdrol

M.J. Arlidge Taal: Onbekend

ebook EPUB

Niet leverbaar

Dit artikel is niet verkrijgbaar

Twee nagelbijtend spannende thrillers over de fascinerende Britse inspecteur Helen Grace

Voor de lezers van Karin Slaughter en Jo NesbøIene miene mutte

Het meisje was amper nog in leven toen ze het bos uit kwam lopen. Het verhaal van haar ontvoering was donkerder dan de meest verschrikkelijke nachtmerrie. Maar alles wat ze zei was waar. Elk gruwelijk detail. Een aantal dagen later wordt een tweede in shock verkerend slachtoffer gevonden en ontstaat er een patroon. In tweetallen worden mensen ontvoerd, vastgehouden en uitgehongerd. Vervolgens krijgen ze een duivels dilemma voorgelegd: doden of gedood worden.
Inspecteur Helen Grace en haar team weten dat ze jacht maken op een ingenieuze psychopaat die zijn slachtoffers gebroken en vol schuldgevoel achterlaat.


Piep zei de muis
In een leegstaand huis wordt een vermoorde man gevonden. Niet veel later wordt zijn hart bij zijn vrouw en kinderen -bezorgd. Inspecteur Helen Grace weet dat hij niet het laatste slachtoffer zal zijn. Maar waarom is een gelukkig getrouwde man midden in de nacht zo ver van huis?
De media hebben het over de omgekeerde Jack de Ripper: een seriemoordenaar die aast op vaders met dubbele agenda’s. Helen ziet de woede die uit de moorden spreekt. Wat ze niet voorziet is hoe labiel de dader is – of wat haar tijdens het werk aan deze zaak allemaal nog te wachten staat.


De pers over M.J. Arlidge:

'M.J. Arlidge voert de lezer met vaardige hand en gevoel voor psychologie door de stevige plot naar een ontknoping die tegelijk een inkijkje geeft in het inktzwarte verleden van de intrigerende Helen Grace.' Vrij Nederland

‘De manier waarop Arlidge ogenschijnlijk moeiteloos verhaaltechnische problemen eerst creëert en ze vervolgens even makkelijk weer oplost, verraadt een lenige, creatieve geest.’Het Parool


ISBN
9789402308716
Bindwijze
ebook
Taal
Onbekend
Uitgever
Auteur(s)
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks3 : libris