Naar bed, naar bed

ebook

soms zou je liever sterven...

M.J. Arlidge Serie: Helen Grace (5) | Taal: Nederlands

ebook

€ 7,99

Naar bed, naar bed

ebook

€ 7,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

‘Je nagels krijgen heel wat te verduren terwijl je hoofdstuk na hoofdstuk verslindt.’ Hebban.nl

Helen Grace heeft al genoeg persoonlijke tragedies meegemaakt, maar als het lijk van een bekende in een nachtclub wordt gevonden, komt het moordonderzoek opeens wel heel dicht bij haar eigen leven. Helen zwijgt in alle talen over haar connectie met het slachtoffer en werkt als een bezetene om de dader te vinden.

Als er een tweede slachtoffer valt, wringt Helen zich in zo veel bochten dat alles op scherp komt te staan en ze een onmogelijke keuze moet maken. Vertelt ze over haar privéleven of besluit ze te liegen om de aandacht van zichzelf af te houden?

‘Arlidge voert de lezer met vaardige hand en gevoel voor psychologie door de stevige plot naar een ontknoping die een inkijkje geeft in het inktzwarte verleden van de intrigerende Helen Grace.’  Vrij Nederland over Iene miene mutte

M.J. Arlidge schrijft al vijftien jaar voor verschillende Britse crimeseries. Iene Miene Mutte was zijn debuut als thrillerauteur en werd lovend onthaald door pers en publiek. Dit is het vierde boek met de intrigerende inspecteur Helen Grace in de hoofdrol.

ISBN
9789402308983
Verschenen
07-06-2017
Bindwijze
ebook
Pagina's
335 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Harmien Robroch
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris