De Kooi

ebook

Een undercoveragent over het best bewaarde geheim van de Nederlandse politie

Marcel van de Ven Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

De Kooi

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In De Kooi vertelt undercoveragent Marcel van de Ven zijn verhaal. Zes jaar lang heb ik me beziggehouden met zaken van leven of dood. Liquidaties, drugshandel, terrorisme, gijzelingen en ontvoeringen, moorden die onoplosbaar leken: ik heb het allemaal gezien.

In 2003 zette de Nederlandse politie een eenheid op die zo geheim was dat zelfs binnen het korps bijna niemand ervan wist. Vier mensen werden getraind om gewapend met de nieuwste technieken en stalen zenuwen de zwaarste criminaliteit te bestrijden. Vanuit De kooi, hun streng beveiligde basis, leverden ze een unieke bijdrage aan de strijd tegen onder meer moordenaars, terroristen, drugshandelaren, overvallers en ontvoerders. In een tijd waarin de criminaliteit drastisch veranderde en verhardde, stonden ze dag en nacht paraat, 365 dagen per jaar. Het vaak levensgevaarlijke en in het diepste geheim uitgevoerde werk bepaalde hun hele bestaan. Ze déden dit werk niet, ze wáren het. Nog nooit trad iemand van dit team naar buiten. Tot nu.

In De Kooi kijkt Marcel van de Ven, een van die vier pioniers, terug op de vele bloedstollend spannende acties die hij met zijn collegas uitvoerde en de grote gevolgen ervan, zowel op het gebied van de opsporing als voor zijn eigen leven.

ISBN
9789026351877
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Verschenen
26-08-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
195 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris