Buiten zinnen

ebook
Mel Wallis de Vries Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 6,99

Buiten zinnen

ebook EPUB

€ 6,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Karlijn zit in de indexamenklas en is erg populair bij haar klasgenoten. Op een nacht heeft zee en angstaanjagend realistische droom over een man die in haar kamer is en haar aanraakt. Maar als ze wakker wordt, is ze alleen. Vanaf dat moment verandert haar leven totaal. Elke nacht komt de nachtmerrie enger en dreigender terug. Karlijn weet niet meer wat echt gebeurt en wat fantasie is. De nachten zijn een kwelling en ze is bang, moe en wanhopig. Karlijns wanhoop zorgt voor conflicten met haar vrienden. Is ze gek aan het worden, of is er iets anders aan de hand?
Buiten zinnen is een verhaal over vriendschap en verlies, obsessie en wanhoop, onverwerkt verdriet en de kracht om er bovenop te komen.
Mel Wallis de Vries (1973) werkte als journalist en marketing manager en combineert momenteel het freelance schrijven met het moederschap. Eerder verschenen van haar bij uitgeverij The House of Books de jeugdthrillers Uitgespeeld en Verblind.
De pers over Uitgespeeld:
'Een thriller om lekker bij te griezelen.' KIDSWEEK
'IJzingwekkend spannend tot de allerlaatste bladzijde.' FANCY
'In opzet en uitwerking profileert de auteur zich als de Nicci French van de jeugdliteratuur.' NEDERLANDSE BIBLIOTHEEKDIENST.
ISBN
9789044326123
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
The House of Books
Druk
1e
Verschenen
21-08-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
223 pp.
Genre
Fictie 15+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris