Over charcuterie

Meneer Wateetons Taal: Nederlands

Gebonden

€ 31,99

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Over charcuterie

Gebonden

€ 31,99

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
ISBN
9789048845347
Vorm
Gebonden
Uitgever
Carrera
Druk
1e
Verschenen
13-05-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
288 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris