*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Vak 127

ebook
Menno Pot Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 4,99

Vak 127

ebook EPUB

€ 4,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Na een lange zomer 'onthouding' zijn Daan, Meijer, Neus en J.J. klaar voor een nieuw voetbalseizoen. Hun vriendschap speelt zich af in het spoor van Ajax, hun gedeelde liefde. Hun dierbaarste herinneringen zijn als films in rood en wit, gedrenkt in wedstrijdspanning, humor en alcohol, met de tribune, stadspleinen in Europese steden, kroegen, supportersbussen en heel af en toe een politiecel als decor.

Maar hoe belangrijk blijft clubliefde wanneer een jongensleven een mannenleven wordt, de roep om volwassen te worden steeds dwingender gaat klinken en de verantwoordelijkheden zich even onverbiddelijk aandienen als de nederlagen van Ajax? En welke plaats neemt vriendschap dan nog in?

Het boek werd wel vergeleken met Fever Pitch van Nick Hornby. Vak 127 is een voetbalboek zonder voetbal. Een rauwe vertelling vol combi's, stalen looptunnels en supportershumor, maar gaat vooral over onvoorwaardelijke clubliefde, jongensvriendschap en de angst dat alles anders wordt.

ISBN
9789048820825
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Carrera
Druk
1e
Verschenen
20-02-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
197 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris