Paard, paard, tijger, tijger

ebook
Mette Eike Neerlin Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

Paard, paard, tijger, tijger

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Prachtig coming-of-age-verhaal

Het leven van Honey is al gecompliceerd genoeg met haar chaotische familie. Thuis draagt ze (mede) de zorg voor haar gehandicapte zus en voor het huishouden en wil ze het iedereen naar de zin te maken. Ze probeert om niet op te vallen en geeft nooit tegenspraak.
Als haar op een dag gevraagd wordt, terwijl ze bij de bushalte slentert, of ze met de bus mee moet, antwoordt ze vanzelf ‘ja’. En ze zegt ook 'ja' op de vraag of zij Karen is die als laatste verwacht wordt op de cursus Chinees. En op de vraag of zij de kleindochter is die Marcel in het hospice komt opzoeken. Zo komt ze in onmogelijke situaties terecht, maar sluit ze ook vriendschap met de terminaal zieke Marcel.
Marcel laat haar zien dat ze zelf keuzes mag maken en haar eigen pad kan kiezen. Op haar beurt helpt Honey Marcel om zich te verzoenen met zijn verloren dochter.

 • Een boek om bij te huilen en bij te lachen
 • Bekroond met de Deense nationale Book Award 2015
 • Met herkenbare thema’s als familie, vriendschap, eenzaamheid en verdriet
 • Paard, paard, tijger, tijger is volgens de Volkskrant één van de beste 51 boeken van 2017: 'In dit humoristische en ontroerende eerste boek van de Deense Mette Eike Neerlin valt vooral de sterke stem op. Een stem waarnaar je wilt blijven luisteren.'

  ISBN
  9789000355006
  Genre
  Verschenen
  03-10-2017
  Bindwijze
  ebook EPUB
  Pagina's
  144 pagina's
  Druk
  1e
  Taal
  Nederlands
  Uitgever
  Auteur(s)
  Vertaler
  Bernadette Custers
  Geen recensies beschikbaar.
  pro-mbooks3 : libris