Spice Wise

koken met kruiden- en specerijmixen zonder zout

Michel Hanssen Taal: Nederlands

Gebonden

€ 27,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Spice Wise

Gebonden

€ 27,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Puur naturel en barstensvol smaak Sensationeel koken is vooral 'op smaak maken'. En dat zout daarbij allesbehalve onmisbaar is, bewijzen de recepten in dit boek. Stap voor stap leer je zelf de lekkerste kruiden- en specerijenmengsels maken en gebruiken. Van de spannende Maleisische currykruiden en chermoula uit Marrakech tot de traditionele gehaktkruiden uit oma's keuken. Met de juiste mix van kruiden en specerijen kun je toveren: je kunt smaken versterken, verfrissen of juist contrast aanbrengen. Zo verandert een alledaags gerecht in iets waar je je vrienden over vertelt. Met meer dan zeventig mixen en sauzen, tientallen gerechten en honderden tips en variaties is dit niet alleen een kookboek, maar ook een praktisch werkboek. De toegankelijke, herkenbare recepten van SVH-meesterkok Michel Hanssen en de prachtige fotografie van Bart Nijs vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Voor iedereen die bewuster met zout wil omgaan en houdt van verrassende, pure smaken. Dit boek gaat over genieten, ontdekken en spelen met smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos - en iedereen kan het leren.
ISBN
9789082315202
Genre
Verschenen
01-01-2015
Bindwijze
Gebonden
Pagina's
200 pagina's
Druk
9e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Illustrator
Bart Nijs
Redacteur
Désirée Verkaar
Formaat
25,8 cm x 20,8 cm x 2,2 cm
Gewicht
915 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris