*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Gesprekken met God

Vragen en antwoorden

N.D. Walsch Taal: Nederlands

Paperback

€ 25,25

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Gesprekken met God

Paperback

€ 25,25

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Miljoenen mensen hebben de ´Gesprekken met God’ van Neale Donald Walsch gelezen en gewaardeerd. Vele duizenden van deze lezers hebben vragen aan Walsch naar aanleiding van zijn boeken. Vragen over religie, goed en kwaad, fysieke en geestelijke gezondheid, dood, voorspellingen, de aard van god en het universum, gebed, engelen en duivels, spirituele wegen, relaties en nog veel meer.
In dit boek geeft Walsch met de voor hem kenmerkende humor en wijsheid antwoord op de meest dwingende en uitdagende brieven die hij heeft ontvangen. Door de boodschappen uit de gesprekken met God te relateren aan persoonlijke zaken uit het dagelijks leven van de vragenstellers, vormen zijn antwoorden een directe link tussen de spirituele en de fysieke werkelijkheid. Zo wordt nog eens duidelijk dat wat we doen en wie we zijn het directe gevolg is van hoe we denken en wat we geloven.
ISBN
9789077478226
Vorm
Paperback
Uitgever
Zwerk
Druk
1e
Verschenen
14-10-2008
Taal
Nederlands
Pagina's
400 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris