Het vleeskookboek

meer dan 300 internationale recepten voor wild, gevogelte, lams-, rund- en varkensvlees

Nichola Fletcher Taal: Nederlands

Gebonden

€ 30,00

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Word een echte vleeskenner! Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer. Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout. Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.
ISBN
9789048313679
Vorm
Gebonden
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Druk
1e
Verschenen
26-09-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
320 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris