Zie mij

ebook
Nicholas Sparks Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 7,99

Zie mij

ebook EPUB

€ 7,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Gevoelig en romantisch, en met een spannend plot dat je meesleurt tot de laatste bladzijde

Wanneer Colin Hancock een tweede kans krijgt, grijpt hij die met beide handen aan. Zijn turbulente verleden laat hij achter zich. Hij probeert zijn leven op de rails te houden en richt zich op het behalen van zijn lesbevoegdheid. Het laatste waar hij naar op zoek is, is een relatie.

Maria Sanchez is ogenschijnlijk het toonbeeld van succes: ze heeft aan een prestigieuze universiteit rechten gestudeerd en werkt bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Maar ze heeft een traumatische gebeurtenis meegemaakt, waardoor ze gedwongen was uit haar geboortestad te verhuizen, en diep vanbinnen twijfelt ze over alles wat ooit zeker was.

Als Colin en Maria elkaar ontmoeten, veranderen hun levens voorgoed. Ze groeien tegen alle verwachtingen in steeds meer naar elkaar toe, maar dan wordt Maria geconfronteerd met haar verleden. Is hun liefde sterk genoeg?


De pers over de boeken van Nicholas Sparks

Een van de mooiste dingen aan het lezen van een roman van Sparks is dat je elke keer de kans krijgt om opnieuw verliefd op hem te worden. The Guardian

Sparks romans werken ontspannend. The Boston Globe

Nicholas Sparks weet hoe hij de juiste snaar moet raken, en dat bewijst hij weer met dit dubbele liefdesverhaal. Daily Mail

ISBN
9789402307306
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
03-10-2016
Taal
Nederlands
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris