{{model.bookDetails.title}}

ebook luisterboek

{{model.bookDetails.subtitle}}

{{model.bookDetails.author}} Serie: {{model.bookDetails.series}} ({{model.bookDetails.seriesNumber}}) | Taal: {{model.bookDetails.language}}

{{getBindingWithHiding()}}

€ {{model.bookDetails.refPriceMaxText}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

€ {{model.bookDetails.mainCopy.regularPriceString}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

Niet leverbaar



Bezorgen: {{model.bookDetails.deliveryMessage}}
De smaakvergelijking

{{getBindingWithHiding()}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen.
Voorraad onbekend.
Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps
Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 20,00 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!

{{groupedMessages.textMessage}}:

{{shopName}}

Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
Prijsvoordeel *
*
{{model.bookDetails.mainCopy.priceDescription}}

'Een zeer briljante prestatie.' Yotam Ottolenghi

De smaakvergelijking is een toegankelijke gids die je helpt om elementaire ingrediënten te verheffen en heerlijke gerechten te bereiden die telkens de juiste toon weten te raken. In dit boek duikt moleculair bioloog en culinair schrijver Nik Sharma diep in de wetenschap achter smaak. Hij onderzoek aan de hand van meer dan 100 recepten (die grotendeels hun oorsprong in de Indiase keuken vinden) de verschillende componenten die onze smaakbeleving beïnvloeden. Onze emoties die een rol spelen als we koken en eten, ons zicht dat de kleuren en vormen van ons voedsel registreert. Geluid, diverse textuurelementen en de verschillende manieren om ze op te bouwen. Ook worden de vijf basissmaken zoet, zuur, bitter, zout, umami en smaakversterkers als rijkheid (de smaak van vet) en vurigheid uitgebreid behandeld. Een spannende en smaakvolle ontdekkingsreis waarin theorie en praktijk prachtig vervlochten zijn.

- uitgeroepen tot een van de beste kookboeken van najaar 2020 volgens The New York Times, Daily Telegraph, Eater, Epicurious, Food & Wine, Saveur, CNN Travel, The Kitchn, Chowhound, The Boston Globe, The Chicago Tribune e.a.

- voor de lezers van Over eten en koken van Harold McGee, Zout, vet, zuur, hitte van Samin Nosrat en De smaakbijbel van Niki Segnit

'De smaakvergelijking is voorbestemd om klassiek te worden: origineel, verhelderend en stemt tot nadenken. Dit boek verandert de manier waarop je over eten en koken denkt en zal helpen om al je andere kookboeken zinvol te maken. ' Nigella Lawson

'Dit kookboek bracht me de broodnodige vonk qua inspiratie, smaak en begeleiding na een aantal vreselijk eentonige maanden in de keuken. En ik blijf het telkens weer raadplegen: niet alleen voor de fantastische recepten vol onverwachte wendingen, maar ook om te leren hoe ik al mijn gerechten kan laten smaken zoals ik dat wil.' Diana Henry

{{property.Key}}
*
*
*
{{review.reviewTitle}}
{{review.createdOn | date: 'dd-MM-yyyy' }} door {{review.reviewAlias}}
{{review.reviewText}}
Meer Recensies
Lees minder
Geen recensies beschikbaar.

{{webshopCopy.binding == null || webshopCopy.binding == '' ? 'Prijs' : webshopCopy.binding}} € {{webshopCopy.priceInCentsText}}

Bezorgen:

Prijs € {{usedCopy.priceInCentsText}}

Conditie: {{usedCopy.qualityName}}
{{usedCopy.copyDetailDescription}}
Levertijd:
Leverbaar bij:
{{usedCopy.shop.name}}
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks2 : libris