Het begin

ebook

Het einde is gekomen. Nu gaat het beginnen.

Nora Roberts Serie: De bron (1) | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

Het begin

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Het begin kwam op 1 binnen op The New York Times bestsellerlijst


Het begon allemaal op oudjaarsavond.

De ziekte kwam plotseling en verspreidde zich snel. De angst verspreidde zich nog sneller. Binnen een paar weken viel alles uiteen: het elektriciteitsnet haperde, de overheid en rechtsstaat vielen om, en meer dan de helft van de wereldbevolking was dood.

Waar orde was, is nu chaos. Waar de macht van wetenschap en technologie afbrokkelt, komt magie in hun plaats. Soms goede, zoals de magie die Lana Bingham gebruikt in de loft waar ze met haar geliefde Max woont. Soms ondenkbaar kwade magie, die overal kan huizen om de hoek, in stinkende tunnels onder de rivier of in degenen van wie je het meest houdt.

Met niemand om te vertrouwen behalve elkaar, ontvluchten Lana en Max het vernielde New York. Ze zijn niet de enigen. Over het hele land proberen reizigers naar het westen te vluchten. Maar in een wereld van overlevenden waar iedere vreemde een vriend of vijand kan zijn, weet niemand precies waar ze naartoe vluchten, of waarom. En er wacht hen een doel dat hun levens, en de levens van alle overlevenden, voorgoed zal veranderen.

Het einde is gekomen. Nu gaat het beginnen.

De pers over Het begin:
Alle ingrediënten voor een goede thriller worden ingezet, met een grandioos resultaat. The New York Times
Een razendsnelle, betoverende roman die tot nadenken zet, en ongetwijfeld nog veel meer mensen aan Roberts leger aan fans zal toevoegen. Kirkus Reviews
Roberts weet precies hoe ze haar publiek moet betoveren. Het begin zit vol hartverscheurende verliezen, ijzingwekkende ontsnappingen en afgrijselijke gevechten. Pak een warme kop thee, kruip met dit boek op de bank en bid dat jij een van de overlevenden bent. The Washington Post

ISBN
9789402309638
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
06-08-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
416 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris