Computer Hardware

hardware and network components foundation

P. Blaas Taal: Nederlands

Paperback

€ 47,42

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Computer Hardware
Hardware and Network Components Foundation
Over de serie I-Tracks
Binnen I-Tracks kan iedereen die zich (verder) wil scholen op het gebied van de ICT zijn eigen individuele leerrichting kiezen op basis van eerder verworven kennis en competenties. In de diverse opleidingstrajecten komen zowel theoretische als praktische vaardigheden aan bod.
Er zijn diverse soorten opleidingstrajecten. Short Tracks geeft binnen een korte doorlooptijd kennis op een specifiek gebied, zoals security- of projectmanagement. Daarnaast zijn er diverse functiegerichte opleidingen, zoals Systeembeheerder en Helpdeskmedewerker, waarin op basis van de functieprofielen en competenties opleidingstrajecten zijn samengesteld. Dit zijn de zogenaamde CareerTracks.
Als laatste zijn er Academy Tracks, dit zijn complete ICT-opleidingen op HBO-niveau in de volgende richtingen: Service Management, Information Management en System Developer.
Van Haren Publishing ontwikkelt een serie (leer) boeken waarvan ieder deel de totale examenstof dekt van I-Tracks module. Daarnaast publiceert Van Haren Publishing andere literatuur die is aangemerkt als (kern-) literatuur voor een I-Tracks module. Voor het volledige overzicht zie: www.exin.nl. Hier vindt u ook de meest recente versie van de examenspecificaties.
Over dit boek
Het boek Computer Hardware is gebaseerd op de inhoud van de I-Tracks module Hardware and Network Components Foundation (HNCF). Deze module is een van de belangrijke inleidende modules in de Academy Track en in vrijwel alle Shorttracks. HNCF is bedoeld voor starters in de ICT, die nog weinig kennis hebben van de technische werking van een computer.
In het boek wordt uitgelegd hoe een computer is opgebouwd en wat de functie en de werking is van de verschillende componenten. Zo wordt aandacht besteed aan de taak en functie van de processor, verschillende soorten geheugens en hoe in- en uitvoerapparaten samenwerken met de computer.
Randapparaten, ook wel in- en uitvoerapparaten geheten, hebben verschillende eigenschappen.
Twee aparte hoofdstukken van het boek gaan over netwerken. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan mobiele netwerken.
ISBN
9789087530006
Vorm
Paperback
Uitgever
Van Haren Publishing
Druk
1e
Verschenen
31-01-2007
Taal
Nederlands
Pagina's
268 pp.
Genre
Informatica & Exacte vakken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris