De wetten van stam

de oerwetten van het systeem en de consequenties voor individu, groep en organisatie

P. Weisfelt Serie: PM-reeks | Taal: Nederlands

Gebonden

€ 47,95

Afwijkende levertijd: 10-12 werkdagen.
De wetten van stam

Gebonden

€ 47,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

In De wetten van de stam staat de auteur stil bij de evolutie van systemen om meer te kunnen begrijpen van de krachten die vrijkomen in de ontmoeting tussen individu en systeem. Piet Weisfelt beschrijft welke krachten spelen in de ontmoeting tussen individu en systeem. Vervolgens wordt uitgewerkt hoe men deze krachten in moderne organisaties kan onderkennen en hanteren. Daarmee wil het boek bijdragen aan wezenlijke veranderingen in de moderne organisatie. De wetten van de stam is het eerste boek van een serie van drie. Alle drie de boeken hebben betrekking op de ontwikkeling van gezondheid in systemen. Ieder boek heeft daartoe een eigen invalshoek.

Dit eerste deel beschrijft de betekenis van de oerwetten van systemen. Het tweede boek, De geheimen van de groep (verschijningsdatum: December 2005), behandelt de krachten die vrijkomen in het groepsdynamische proces waaraan alle systemen onderhevig zijn. Het derde boek (verschijningsdatum: 2006), De ziel van het systeem, gaat in op de ontwikkeling van ziekte en gezondheid binnen systemen.

Dit is een boek voor opleiders, trainers, coaches, adviseurs en leidinggevenden die zich bezighouden met het optimaliseren van het functioneren van groepen en organisaties.
ISBN
9789024417216
Vorm
Gebonden
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
Druk
1e
Verschenen
01-07-2005
Taal
Nederlands
Pagina's
246 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris