Natuurlijk detox!

ebook
Petruschka Abelman Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 7,99

Natuurlijk detox!

ebook EPUB

€ 7,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

<>Tips en recepten voor je dagelijks leven

Detoxen is helemaal in. Een paar keer per jaar je lichaam ontgiften met een detoxkuurhoudt je fit en gezond. Maar nog gezonder is het om ervoor te zorgen dat je dagelijksminder gifstoffen binnenkrijgt. Dat is ook detoxen en bovendien makkelijker dan jedenkt. Natuurlijk detox! maakt je bewust van de mogelijkheden die je hebt omdoor kleine veranderingen in je leefstijl, grote gezondheidswinst te behalen. Saskia vanOmmen en Petruschka Abelman laten zien hoe je dat kunt aanpakken op een manier die bij jou past en zonder je leven rigoureus om te gooien.

In Natuurlijk detox! vind je handvatten om zelf deverantwoordelijkheid voor je gezondheid te kunnen nemen.Een praktisch boek vol handige lijstjes en recepten voor het detoxen van jezelf én jeomgeving!

Petruschka Abelman helpt met haar heldere blik en haar vermogen snel tot de kerndoor te dringen anderen hun eigen antwoord te vinden op uitdagingen in het dagelijksleven.

Saskia van Ommen is detox coach en blogt over gezonde voeding en beweging. Ze begeleidt mensen naar een gezonder, natuurlijker en vitaler leven.

ISBN
9789000344291
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Mana
Druk
1e
Verschenen
30-09-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
59 pp.
Genre
Gezondheid
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris