Het wolvenboek

Over de oerwolf, weerwolven, de wandelwolf en nog veel meer

Pieter Feller ; Louize Perdieus Taal: Nederlands

Gebonden

€ 18,99

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Pieter Feller, bekend van Kolletje & Dirk, en illustrator Louize Perdieus nemen je in Het wolvenboek mee naar de bijzondere wereld van de wolf. Nu de wolf weer terug is in Nederland en Vlaanderen, is het hoog tijd om alles te weten te komen over dit magische dier.

Door sprookjes en verhalen denken de meeste mensen dat de wolf sluw en wreed is, dat hij huizen binnendringt en mensen en dieren opeet. Maar in het echt is hij helemaal niet zo bloeddorstig. In dit boek leer je de echte wolf kennen. Hoe zag de oerwolf eruit? Kunnen wolven in Nederland en Vlaanderen overleven? Wist je dat een wolf en een beer ooit beste maatjes waren? Met veel oog voor detail vertelt Pieter Feller in een heldere stijl over dit dier dat omgeven is door mythen. Met prachtige illustraties van Louize Perdieus.

Door de vele weetjes, verhalen en illustraties is dit een heerlijk lees- en kijkboek, voor thuis en op school. Ook geschikt voor spreekbeurten!

ISBN
9789024589845
Vorm
Gebonden
Uitgever
Luitingh Sijthoff
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
128 pp.
Genre
Naslagwerken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris