*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Revit 2018

bouw iInformatie modelleren

R. Boeklagen Taal: Nederlands

Gebonden

€ 59,50

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Revit 2018

Gebonden

€ 59,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Dit boek leert u stap voor stap de meest gebruikte ontwerptechnieken met Revit 2018. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse afspraken.

Dit boek leert u stap voor stap de ontwerptechnieken van 3D CAD in de bouw- en installatietechniek vanaf de eerste muur tot en met het maken van eigen families. Eerst maakt u kennis met het proces in z'n geheel in vogelvlucht. Vervolgens gaat u aan de slag met verschillende componenten als kolommen, liggers, muren, daken en trappen. Ook leert u uw eigen componenten aan te maken. Daarna komt BIM aan bod met ruimtes, samenwerken, infasering en het NL-SfB-afsprakenstelsel. lle lessen zijn geschreven in een prettig leesbare stijl, met veel voorbeelden geïllustreerd en bevatten veel oefeningen. De van oorsprong Nederlandse teksten, tekennormen en regels uit het bouwbesluit zorgen ervoor dat u de juiste kennis opdoet volgens de Nederlandse bouwafspraken. Door de combinatie van theorie, geleide instructie en oefeningen leent het boek zich uitstekend voor zelfstudie.

Gratis extra's op cadcollege.nl
Op www.cadcollege.nl vindt u onder andere gratis instructiefilmpjes over de opgaven. Verder kunt u gratis symbolen en families downloaden. Ideale ondersteuning dus voor de zelfstandige Revit-student.

Deze uitgave over Revit 2018 is verzorgt door auteur en docent Ronald Boeklagen en maakt deel uit van zijn serie Bouw Informatie Modelleren. Naast deze serie biedt de reeks Computer Ondersteund Ontwerpen alles over AutoCAD en Inventor. De ervaren auteur leidt bij het CAD College van TEC in Nijmegen tekenaars en constructeurs op. Tevens verzorgt hij de HBO-opleidingen voor Revit, AutoCAD, Inventor en 3ds Max. Hij ontving de Autodesk award 'Best ATC Instructor of the Benelux'.

- Nederlandse tekst
- Nederlandse tekennormen
- Beginnende gebruiker
- Gevorderde gebruiker
- Uitgewerkte opgaven op cadcollege.nl
- CADCollege Tools op cadcollege.nl
- Ook voor Revit LT-gebruikers (gemarkeerd)
- Voor Windows

Titel: Revit 2018, Bouw Informatie Modelleren
Auteur: Ir. R. Boeklagen
ISBN: 978-94-92250-16-2, NUR 991
ISBN
9789492250162
Vorm
Gebonden
Uitgever
TEC CAD College B.V., Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
18-08-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
1400 pp.
Genre
Informatica & Exacte vakken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris