*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Hoe dan?

Bizarre wetenschappelijke adviezen voor alledaagse problemen

Randall Munroe Serie: XKCD (3) | Taal: Nederlands

Paperback

€ 7,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

<>De hilarische opvolger van Wat als?

'Briljant.' Bill Gates

'Continu fascinerend en vermakelijk.' The Wall Street Journal

Voor elke taak bestaat er een juiste aanpak, een verkeerde aanpak en een aanpak die zo ontzettend bizar is dat niemand er ook maar over peinst hem te gebruiken. Hoe dan? is een humoristische handleiding voor deze derde aanpak. Een wegwijzer boordevol uiterst onpraktisch advies voor van alles en nog wat, van een gat graven tot hoe je een vliegtuig veilig aan de grond zet.

In combinatie met zijn scherpe strips en amusante illustraties is Hoe dan? een heerlijke, verbazingwekkende en hilarische manier om de wetenschap en technologie die achter het dagelijkse leven schuilgaan beter te begrijpen.

'Door de absurditeit en de vrolijke tekeningen voelt het boek vederlicht, maar toch leer je veel. Over raketten, over vlinders, over geschiedenis. En je leert vooral om met de onverzadigbaar nieuwsgierige blik van Munroe naar de wereld te kijken.' De Correspondent

 

ISBN
9789000378739
Vorm
Paperback
Uitgever
Spectrum
Druk
8e
Verschenen
10-06-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
320 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris