Met z'n zessen in bed

De toekomst van liefde – van polyamorie tot relatiepillen

Roanne van Voorst Taal: Nederlands

Paperback

€ 20,99

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Met z'n zessen in bed

Paperback

€ 20,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Liefde is een van de belangrijkste en indringendste ervaringen in ons leven. We begaan er misdaden voor en breken er harten om, ze laat ons zingen van geluk en huilen van verdriet. Ons kunnen verbinden met anderen is dé essentie van mens-zijn: zonder verbinding groeien we niet, leren we niet, floreren we niet, sterven we uit. Maar de liefde is momenteel razendsnel aan het veranderen. Er worden medicijnen uitgevonden die je verliefd kunnen maken of houden, er bestaan robots om seks mee te hebben en er wordt gestreden voor wetten om met meer dan twee mensen te mogen trouwen. Tegelijkertijd is er een groeiende groep mensen die bewust alleen blijft: de sologamisten.
Antropoloog van de toekomst Roanne van Voorst onderzoekt de toekomst van liefde, verliefdheid, genegenheid. Via filosofische literatuur, interviews met futuristen, ervaringsdeskundigen, uitvinders maar vooral: aan de hand van eigen, antropologisch onderzoek.
Met z'n zessen in bed is een fascinerende en zinnenprikkelende vooruitblik op de toekomst. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de toekomst van dat wat ons mens maakt.

ISBN
9789463811057
Verschenen
25-01-2022
Bindwijze
Paperback
Pagina's
352 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Formaat
21,1 cm x 14,1 cm x 2,8 cm
Gewicht
452 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris