Paperback

€ 34,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Startrekenen 3F A + B Leerwerkboek

Paperback

€ 34,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Rekenmethode gebaseerd op de referentieniveaus van Meijerink. Zoek je een methode die voldoet aan de nieuwe rekeneisen? Ontdek dan onze nieuwe methode Startrekenen MBO.

ISBN 9789491699962
STARTREKENEN 3F LEERWERKBOEK, DEEL A+B
Startrekenen 3F is een uitdagende methode rekenen voor studenten die een mbo-opleiding op niveau 4 volgen en voor leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo. De methode bestaat uit twee leerwerkboeken en het digitale toets- en oefenprogramma Startrekenen Online.

In de leerwerkboeken oefen je afwisselend met de rekenvaardigheden binnen de rekendomeinen Getallen en Verhoudingen (deel A) en Meten & meetkunde en Verbanden (deel B).
In het leerwerkboek Startrekenen 3F heeft elk hoofdstuk dezelfde opbouw: een startopdracht, per onderwerp beknopte theorie, voorbeelden en opdrachten. Je sluit het hoofdstuk af met een zelftest om te toetsen of je al klaar bent voor de hoofdstuktoets. Extra oefenen met de rekenvaardigheden doe je in het programma Startrekenen Online, waarvoor je een licentie kunt aanschaffen.

AANVULLEND LESMATERIAAL
Bij de methode Startrekenen is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder antwoordmodellen, toetsen, een rekenportfolio en aftekenkaarten. De docent kan dit lesmateriaal kosteloos downloaden via Studiemeter en beschikbaar stellen voor studenten.

Dit boekenpakket bestaat uit:
- Startrekenen 3F leerwerkboek deel A
- Startrekenen 3F leerwerkboek deel B
ISBN
9789491699962
Verschenen
03-02-2016
Bindwijze
Paperback
Druk
1e
Taal
Nederlands
Formaat
29,7 cm x 21 cm x 3 cm
Gewicht
1313 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris