Vallend duister

ebook

Een Kate Marshall-thriller

Robert Bryndza Serie: Kate Marshall | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 6,99

Vallend duister

ebook EPUB

€ 6,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Deel 3 van de Kate Marshall-serie

Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak. Het is een cold case. Twaalf jaar geleden legde journaliste Joanna Duncan een politiek schandaal bloot, waarna ze spoorloos verdween. De meeste mensen zijn inmiddels verdergegaan met hun leven behalve Joannas moeder.

Wanneer Kate en Tristan toegang krijgen tot de oorspronkelijke dossiers, ondervragen ze dezelfde verdachten en volgen ze dezelfde sporen als toen maar die lopen ditmaal niet dood. Want tussen Joannas persoonlijke bezittingen vindt Kate de namen van twee jonge mannen die ook spoorloos verdwenen.

Terwijl Kate de laatste dagen van de drie vermiste personen met elkaar vergelijkt en in verband brengt, realiseert ze zich dat Joanna niet alleen een politiek schandaal op het spoor was, maar ook de identiteit van een seriemoordenaar. Iemand die aast op mensen die niet snel zullen worden gemist. Hoe dichter Kate hem nadert, hoe duisterder het wordt.


In de pers

Deze nieuwe thriller van bestsellerauteur Bryndza is opnieuw een schot in de roos, mede dankzij de boeiende Marshall. **** HMC-kranten

Hoe dan ook is deze nieuwe serie er een die geen herkansing nodig heeft. Het eerste boek staat er meteen, en past prima in het rijtje anderepopulaire Britse series van auteurs als M.J. Arlidge. **** Hebban.nl over Zonder gezicht

Bryndza leest altijd als een trein. VN Detective & Thrillergids

ISBN
9789402314342
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
16-11-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
320 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris