{{model.bookDetails.title}}

ebook luisterboek

{{model.bookDetails.subtitle}}

{{model.bookDetails.author}} Serie: {{model.bookDetails.series}} ({{model.bookDetails.seriesNumber}}) | Taal: {{model.bookDetails.language}}

{{getBindingWithHiding()}}

€ {{model.bookDetails.refPriceMaxText}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

€ {{model.bookDetails.mainCopy.regularPriceString}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

Niet leverbaar



Bezorgen: {{model.bookDetails.deliveryMessage}}
Vlaai

{{getBindingWithHiding()}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen.
Voorraad onbekend.
Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps
Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!

{{groupedMessages.textMessage}}:

{{shopName}}

Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
Prijsvoordeel *
*
{{model.bookDetails.mainCopy.priceDescription}}

Limburgse vlaaien bakken met Roel Peeters

Limburgse vlaai: iedereen kent het, maar heel weinig mensen hebben ooit zelf een vlaai gebakken. Bakker Roel Peeters brengt daar nu verandering in!

Speciaal voor dit boek heeft Roel de geschiedenis van de vlaai en de betekenis ervan voor de Limburgse cultuur bestudeerd. Hij schreef zijn eigen recepten uit, maakte nieuwe vlaairecepten, maar pakte ook zijn oude vakboeken erbij. Je vindt in dit boek dan ook een grote variatie aan klassieke en nieuwe vlaairecepten, waarbij verschillende technieken gebruikt worden:

  • vlaaien zonder nabewerking zoals de kruimelvlaai, rijstevlaai en open perenvlaai
  • vlaaien met slagroom zoals de ijsbergvlaai en christoffelvlaai
  • open vruchtenvlaaien en diverse bavaroisevlaaien zoals de witte chocolademousse met bosbessenconfituur.
  • Als kers op de vlaai biedt Roel ook nog enkele Limburgse lekkernijen als een bienenstich en nonnevotten.

    Een uniek boek voor Nederlandse en Vlaamse thuisbakkers die graag een nieuwe uitdaging aangaan. Meer dan 35 originele Limburgse recepten met heldere receptuur en veel stap-voor-stap foto’s

    Roel Peetersis geboren in het Limburgse Kerkdorp Kessel, tussen Venlo en Roermond, aan de westzijde van de Maas. Daar groeide hij op als bakkerszoon, tussen de vlaaien in de bakkerij van zijn vader. Als derde generatie bakker heeft hij de zaak van zijn ouders overgenomen en runt hij, samen met zijn vrouw Cathelijne, de bakkerij in zijn geboorteplaats en bakt hij elke dag weer de lekkerste Limburgse vlaaien.

    {{property.Key}}
    *
    *
    *
    {{review.reviewTitle}}
    {{review.createdOn | date: 'dd-MM-yyyy' }} door {{review.reviewAlias}}
    {{review.reviewText}}
    Meer Recensies
    Lees minder
    Geen recensies beschikbaar.

    {{webshopCopy.binding == null || webshopCopy.binding == '' ? 'Prijs' : webshopCopy.binding}} € {{webshopCopy.priceInCentsText}}

    Bezorgen:

    Prijs € {{usedCopy.priceInCentsText}}

    Conditie: {{usedCopy.qualityName}}
    {{usedCopy.copyDetailDescription}}
    Levertijd:
    Leverbaar bij:
    {{usedCopy.shop.name}}
    pro-mbooks3 : libris