*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Jubel

Sanne Wallis de Vries Taal: Nederlands

Paperback

€ 21,99

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 10-11-2021
Jubel

Paperback

€ 21,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Jubel van Sanne Wallis de Vries is een uniek zelfportret van een vrouw die al decennia de zalen vult. Afgelopen februari werd Sanne Wallis de Vries vijftig jaar. Midden in de coronapandemie was deze mijlpaal het ideale moment om terug te blikken op haar leven tot nu toe en haar carrière, die vijfentwintig jaar geleden begon. Een van haar eerste grote shows in de jaren 90 draaide om de grote vraag: ‘Hoe te leven en waartoe?’ Die vraag stelt ze zich telkens weer en loopt als een rode draad door haar werk. Toen Sanne haar eerste schreden zette in de wereld van het cabaret was ze zoekende naar antwoorden.

Nu ze vijftig is, heeft ze stellige antwoorden. Hoe komt dat eigenlijk? Wat heeft ze ondertussen geleerd? En welke mensen en ontmoetingen, ervaringen en gebeurtenissen hebben daaraan bijgedragen? In Jubel maakt Sanne Wallis de Vries de balans op. Ze bevraagt Bekende Nederlanders die net al zij dit jaar vijftig worden, van Sylvana Simons tot Richard Krajicek, van Plien van Bennekom tot Peter Buwalda. Ze schrijft over haar helden Prince en Rob de Nijs, maar ook over haar ouders, haar pake en beppe. En natuurlijk over zichzelf en de tijd waarin ze is opgegroeid.

Jubel van Sanne Wallis de Vries gaat over ‘Hoe te leven en waartoe?’

ISBN
9789026357480
Vorm
Paperback
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Verschenen
10-11-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
224 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris