Startrekenen Compact 2F Werkboek

Paperback

€ 53,75

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

STARTREKENEN COMPACT 2F is dé nieuwe rekenmethode voor mbo-studenten die een BBL-opleiding of verkort traject volgen.

Dit combipakket bestaat uit:
* een overzichtelijk werkboek op 2F-niveau;
* een helder naslagwerk in de vorm van een handboek;
* een activatiecode van 24 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Compact Online.

WERKBOEK 2F
Het Startrekenen Compact Werkboek 2F biedt afwisselende opdrachten waarin je oefent met het toepassen van rekenen in alledaagse situaties. Het werkboek is ingedeeld in drie fases:
FASE 1 bevat tien taken waarin de rekenvaardigheden uit de verschillende domeinen worden geoefend, eerst apart en daarna gecombineerd. Elk taak start met het activeren van de voorkennis, volgt met oefeningen en wordt afgesloten met een nakijkopdracht waarin zelfreflectie een belangrijke rol speelt.
FASE 2 besteedt extra aandacht aan examenvaardigheden, zoals rekenvaardigheden herkennen, veelgemaakte fouten voorkomen en omgaan met tijdsdruk.
FASE 3 bestaat uit twee volwaardige oefenexamens die de rekenvaardigheden uit het referentiekader op eindniveau toetsen.

HANDBOEK
Het Startrekenen Compact Handboek is een overzichtelijk naslagwerk voor de vier rekendomeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & meetkunde en Verbanden. Via verwijzingen in het werkboek kan je relevante theorie snel opzoeken in het handboek. Het handboek is te gebruiken bij zowel het 2F- als het 3F-werkboek.

STARTREKENEN COMPACT ONLINE
Inbegrepen bij Startrekenen Compact zijn licenties voor Startrekenen Compact Online en Examencoach rekenen. Met Startrekenen Compact Online kan je extra oefenen met de rekenvaardigheden uit het werkboek. Je kunt hierbij variëren tussen oefeningen die zich richten op specifieke rekenvaardigheden en oefeningen die rekenvaardigheden door elkaar behandelen. Examencoach rekenen bied je na het doorwerken van het werkboek extra oefening met examenvaardigheden. Dit combipakket bevat een activatiecode voor 24 maanden.

ISBN
9789463260947
Verschenen
16-08-2018
Bindwijze
Paperback
Druk
1e
Taal
Nederlands
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks3 : libris