Startrekenen Compact 2F Werkboek

Paperback

€ 32,40

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

STARTREKENEN COMPACT 2F is dé nieuwe rekenmethode voor mbo-studenten die een BBL-opleiding of verkort traject volgen.

Dit combipakket bestaat uit:
* een overzichtelijk werkboek op 2F-niveau;
* een activatiecode van 12 maanden voor het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Compact Online.

WERKBOEK 2F
Het Startrekenen Compact Werkboek 2F biedt afwisselende opdrachten waarin je oefent met het toepassen van rekenen in alledaagse situaties. Het werkboek is ingedeeld in drie fases:
FASE 1 bevat tien taken waarin de rekenvaardigheden uit de verschillende domeinen worden geoefend, eerst apart en daarna gecombineerd. Elk taak start met het activeren van de voorkennis, volgt met oefeningen en wordt afgesloten met een nakijkopdracht waarin zelfreflectie een belangrijke rol speelt.
FASE 2 besteedt extra aandacht aan examenvaardigheden, zoals rekenvaardigheden herkennen, veelgemaakte fouten voorkomen en omgaan met tijdsdruk.
FASE 3 bestaat uit twee volwaardige oefenexamens die de rekenvaardigheden uit het referentiekader op eindniveau toetsen.

STARTREKENEN COMPACT ONLINE
Inbegrepen bij Startrekenen Compact zijn licenties voor Startrekenen Compact Online en Examencoach rekenen. Met Startrekenen Compact Online kan je extra oefenen met de rekenvaardigheden uit het werkboek. Je kunt hierbij variëren tussen oefeningen die zich richten op specifieke rekenvaardigheden en oefeningen die rekenvaardigheden door elkaar behandelen. Examencoach rekenen bied je na het doorwerken van het werkboek extra oefening met examenvaardigheden. Dit combipakket bevat een activatiecode voor 12 maanden.

THEORIE IN HET HANDBOEK
Het Startrekenen Compact Handboek is een essentieel onderdeel van de methode Startrekenen Compact. In het werkboek wordt bij elke opdracht verwezen naar theorie in het handboek. Het ISBN voor het combipakket mét handboek is 9789463260923. Als jouw school ervoor kiest om studenten alleen een werkboek met activatiecode te laten aanschaffen, dan raden wij je school aan om daarnaast klassensets van de handboeken (ISBN 9789463260626) te bestellen. Op die manier kun je in de klas alsnog een beroep doen op de theorie in het handboek.

ISBN
9789463261364
Vorm
Paperback
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
18-07-2018
Taal
Nederlands
Genre
Informatica & Exacte vakken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris