Het eerste miljoen is het moeilijkst

Hoe leven miljonairs?

SCHLIKKER, Roos Taal: Nederlands

Paperback

€ 18,95

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

‘Wat zou jij doen met een miljoen?’ Op feestjes doet die vraag het altijd goed. Veel mensen roepen dat ze onmiddellijk hun baan opzeggen, gaan reizen, eindelijk tijd vrij maken om die roman te schrijven of een heel dorp in Senegal willen adopteren. Maar doen ze dat ook? Hoe leven de rijken van Nederland en hoe beïnvloedt geld hun dagelijkse doen en laten?
Roos Schlikker interviewde op indringende wijze tien verschillende typen miljonairs: van selfmade man tot workaholic, van oud geld tot glamourpoes, van lottowinnaar tot filantroop. In het boek vertellen ze openhartig hoe ze aan hun geld zijn gekomen, wat ze ermee doen, hoe de buitenwereld op hen reageert, hoe ze hun relaties onderhouden en of ze last hebben van statusangst.
Miljonairs! geeft een eerlijk inzicht in de voor- en nadelen van rijk zijn, in zowel de lusten als de lasten van geld. Het boek is een ware eyeopener voor iedereen die zich afvraagt wat er schuilt achter de wereld van het klatergoud.
ISBN
9789044612035
Vorm
Paperback
Uitgever
Prometheus
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
230 pp.
Genre
Lifestyle
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris