Slim oefenen met begrijpend lezen voor groep 5

Sietse Kuipers Taal: Nederlands

AVM

€ 12,95

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Serie SLIM OEFENEN: zelfstandig oefenen op de pc met specifieke onderdelen van taal en rekenen. Geschikt voor thuis en op school !

De SLIM OEFENEN-cd-roms zijn ontwikkeld voor kinderen die extra oefening goed kunnen gebruiken. Veel basisschoolleerlingen hebben behoefte aan extra oefening met aparte leerstofonderdelen. In sommige gevallen om de stof nog eens ter herhalen als de kennis is weggezakt. Of om de leerstof extra te oefenen als het om een moeilijk onderdeel gaat. De serie SLIM OEFENEN speelt daarop in met titels over specifieke leerstofonderdelen van taal en rekenen. De software is slim opgezet en eenvoudig te bedienen. Kinderen kunnen direct starten.
De inhoud van de serie SLIM OEFENEN past bij alle onderwijsmethoden van de basisschool. De titels die als extra onderdeel geluidsopnamen van de opgaven bieden, zijn ook zeer geschikt voor dyslectische kinderen.

Kenmerken serie SLIM OEFENEN
* Slimme cd-rom-serie over specifieke leerstofonderdelen van taal en rekenen
* Per titel minimaal 750 opgaven
* Eenvoudig te bedienen software
* Kinderen kunnen direct zelfstandig op de pc aan de slag
* Onbeperkt oefenen met hulp en uitleg bij fout antwoord
* Inclusief helpschermen met uitleg over begrippen en regels
* Onbeperkt toetsen maken, inclusief rapport om af te drukken
* Logboek en foutenregistratie voor ouders en leerkrachten
* Past bij alle onderwijsmethoden - voor thuis en op school
* In ontwikkeling: diverse titels met extra onderdeel geluidsopnamen van de opgaven (ook zeer geschikt voor dyslectische kinderen)

Inhoud cd-rom
Met de cd-rom SLIM OEFENEN met begrijpend lezen voor groep 5 wordt een elementair, eenvoudig begin gemaakt met begrijpend lezen. De inhoud bestaat uit een oefendeel en een toetsdeel. Voor het oefendeel zijn 40 verhaaltjes (met ondersteuning) beschikbaar, voor het toetsdeel 10 (zonder ondersteuning). Per tekst krijgt het kind 8 vragen aangeboden die steeds in dezelfde volgorde gesteld worden.

Geschikt voor Windows 7 / Vista / XP
ISBN
9789061126843
Vorm
AVM
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
Druk
1e
Verschenen
01-03-2011
Taal
Nederlands
Genre
Mediadragers
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris