SoundSeeing Londen

SoundSeeing Londen

luisterboek

Beleef Londen met uw persoonlijke audioguide

SoundSeeing Taal: Nederlands

Luisterboek MP3

€ 14,95

SoundSeeing Londen

Luisterboek MP3

€ 14,95

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Beleef het mondaine Londen met uw persoonlijke audiogids. Download deze audiotour met de tien topbezienswaardigheden van Londen. Historisch en cultureel luisterplezier!

De audiotour vertelt u het verhaal achter tien bekende bezienswaardigheden in deze fascinerende stad. De verhalen geven u gedetailleerde culturele, historische en architectonische informatie. U kunt ze op uw eigen tempo afspelen, wanneer u maar wilt. Luister en laat u meeslepen door de SoundSeeing audioguide van Londen. De audiotour is samengesteld om ter plekke beluisterd te worden.
U krijgt bij het downloaden van SoundSeeing Londen:
- Gesproken informatie over tien bezienswaardigheden
- Gemiddelde duur per bezienswaardigheid: 8,8 minuten
- Totale audioduur SoundSeeing Londen: 88 minuten
- Plus EXTRA BONUS!!! Kaart van Londen met hierop elke highlight plus één alinea beschrijving van elke highlight! Dit boekje ontvangt u in PDF-formaat bij het downloaden van de audiotour van Londen

Inhoud
WestMinster Abbey en WestMinster School
Hier vindt u Poets Corner, het Graf van de Onbekende Soldaat en allerlei andere monumenten, graven en muurtabletten van beroemdheden.

Big Ben
Denkt u aan Londen, dan denkt u aan de Big Ben. De klok zelf en niet de toren hopelijk, anders heeft u het net als vele anderen, mis.

Houses of Parliament
Hier liepen vroeger de voorname mannen met de witte, kriebelige pruiken rond. Nu straalt de aristocratie voornamelijk af van de vele dure wagens van de ambtenaren op de parkeerplaats.

Piccadilly Circus
Laat de drukte van dit gezellige plein maar op u afkomen. Het is namelijk hét brandpunt van West End! Wie hier uitgaat, spreekt af bij de fontein met Eros op het topje.

Tower Bridge en London Bridge
London Bridge is vooral bekend van naam (door het oeroude kinderliedje), maar de Tower Bridge kent iedereen van het plaatje: een mooie, gietijzeren, rijkversierde brug.

Tower of London
Sinds zijn bouw heeft de Tower eeuwenlang dienst gedaan als koninklijk paleis, militair garnizoen, bewaarplaats voor staatszaken en bovenal: als gevangenis. En dat levert volop verhalen op.

St Pauls Kathedraal
Hier, hartje stad, ligt het middelpunt van de kerkgeschiedenis in Engeland: belangrijke plechtigheden vonden en vinden hier plaats.

Buckingham Palace
Aan de rand van Hyde park ligt dit beroemde paleis. Massa’s toeristen komen af op de ceremoniële wisseling van de wacht.

Trafalger Square
Dit prestigieuze plein dient vaak als ontmoetingsplek voor demonstraties of andere openbare bijeenkomsten. In december is het een veel gefotografeerd plaatje voor een mooie kerstgroet.

Royal Observatory
U moet er even voor uit het centrum gaan, maar dan krijgt u ook wat: een schitterend uitzicht over de stad met aan haar voet de de rivier de Thames.
ISBN
9789461492296
Vorm
Luisterboek MP3
Uitgever
Shoeboxmemo
Verschenen
02-04-2008
Taal
Nederlands
Genre
Reizen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris